Svenska Hannah är immun mot corona: ”Jättehärligt”

https://www.youtube.com/watch?v=j16IcYJODrI

Hannah Gerner från Stockholm är utbildad sjuksköterska och barnmorska.
I ett inlägg på sin blogg med rubriken ”Jag har haft corona”, skriver hon om tillfället då hon tror att hon drabbades av covid-19:
”Troligen fick jag smittan när jag den 20 mars började arbeta på ett äldreboende där viruset fanns. Jag insjuknade i feber runt 38,6 grader den 27 mars. Andra symtom var att jag förlorade smak- och luktsinne. Efter det har jag känt en extrem trötthet efter promenader mm. Jag kom lindrigt undan.”
Under måndagen började Hannah Gerner ett nytt arbete – som sjuksköterska på Assistantakuten i Stockholm, vilket bland annat innebär att hon ska genomföra antikroppstestning av omsorgspersonal.
Hannah Gerner fick också själv delta – och stack sig själv i fingret.
”Testet visade att jag har haft coronaviruset och har numera immunitet mot det och är inte smittsam längre”, skriver hon också på sin blogg.
Hannah lättad efter beskedet
När Expressen pratar med henne efter beskedet är hon lättad. – Det känns jättebra. Jag har ringt runt till alla mina vänner och min familj. Jag känner en otrolig lättnad. Nu kan jag börja jobba. Det var viktigt att få en bekräftelse. Detta var jättehärligt, säger Hannah Gerner. #corona #expressen #youtube See on Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *