Svensk professor om corona: “Vi ska vara djupt bekymrade”

Click here to go to Win A Day Casino Mobile!

https://www.youtube.com/watch?v=hhLc4KgBaxM

"Vi ska vara djupt bekymrade över att viruset har släppts lös" FÖLJ LIVERAPPORTEN HÄR: https://www.expressen.se/nyheter/corona-sprider-sig-i-tyskland-flera-sjuka/ Antalet smittade i coronaviruset har ökat med cirka 30 procent senaste dygnet, och är nu uppe i över 6 000 personer. Över 132 personer har avlidit i viruset, samtidigt som flera länder evakuerar sina medborgare från smittans epicentrum, staden Wuhan. Internationella skidförbundet, FIS, har bekräftat att de alpina världscupstävlingarna i Kina i februari kommer att ställas in till följd av virusspridningen, enligt TT. Enligt infektionsprofessorn Björn Olsen kan enstaka fall av coronaviruset snart upptäckas i Sverige.
Dock visade det sig att de två patienter som undersöktes i Skåne inte bar på det nya fruktade viruset – men nu tilltar rädslan.
– Om det finns en skala för den, så vet jag inte var jag skulle placera oss. Men jag tycker vi ska vara djupt bekymrade över att att det här viruset har släppts löst, säger Olsen. Du prenumererar väl? http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=ExpressenTV Här finns vi: Sajt: https://www.expressen.se Facebook: Nyheter – https://www.facebook.com/expressen
Debatt – https://www.facebook.com/expressendebatt
Sport – https://www.facebook.com/sportexpressen
Nöje – https://www.facebook.com/expressennoje
Premium – https://www.facebook.com/expressenpremium
Ledare – https://www.facebook.com/expressenledare
TV – https://www.facebook.com/expressentv
Kultur – https://www.facebook.com/expressenledare Twitter: https://www.twitter.com/expressen
Instagram: https://www.instagram.com/expressen #corona #expressen #youtube See on Youtube

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *