Man tippar ner i avgrunden konstant!

13

Men skulle inte jag skriva på WX (den amerikanska varianten av I Min Stad)? Nej jag går tillbaka till facebook. Det var ingen bra idé, jag skriver lite på Quora. -Mår illa, jag tror jag bloggar istället“!

Det är konstanten just nu sedan några år tillbaka – var hör jag hemma?

Till skillnad från många andra om behöver uppmärksammas för sin genialitet, sina perfekta ansiktsdrag, sitt föräldraskap och över huvudtaget sitt ego, svämmar jag istället över med fakta som jag vill sprida.

Christine Cleopatra

Mitt största problem är motsvarande bristen på ego och kravet på mig själv att passa in! Det gör att jag konstant faller. Profilbilden ska vara gullig och passa in på facebooks central så att så många som möjligt gillar.

Stefan Sauk får prata öppet på videoklipp, jag blir istället en parodi på en wannabe, där det konstant ska sökas efter fel, ignoreras eller översköljas av kommentarer om mitt utseende. – Om jag inte håller en strikt linje med kostym och vettiga inlägg. Påståenden jag kommer med värderas av vänner väldigt högt eller av utomstående väldigt lågt!

Av samma anledning vill jag inte slänga upp en blogg med mig själv i rampljuset, Jag har inte så mycket att säga och jag blir spyfärdig på ytligheten.

Under ett par månader varje år går jag in på amerikanska forumet Quora och får skriva av mig. Sen ledsnar jag på det också och raderar mina svar och alla gilla markeringar. Jag är inte ute efter strålkastarna, jag söker en vettig dialog och överallt där jag trampar finns det uppbyggda spegelsalar som gör de sociala forumena så otroligt populära.

Det finns mer i livet än att skölja sig i sin egen glans, framför allt när folk far illa i virus och fattigdom. Jag vill berätta för reportrar att det inte är mer synd om utländska fattiga i Sverige, än svenska fattiga i Sverige. Jag vill säga att fattigdomen är ett stort jävla misstag av vår rådande Regering och den innan!

På samma sätt stör jag mig i privatlivet på att jag som kvinna många gånger behandlas som en icke tänkande individ och praktiserar sexlekar så fort jag ser en karl. Jag är ett offer som ska hållas koll på och rättas. Allvarligt?

Titta på bilden ovan! Jag tränade bodybuilding i 6 år, 5 dagar i veckan och 4 timmar åt gången! Jag tror jag fixar att säga nej till en invit i sänghalmen!

Det är nog därför, allt det ovan som jag har skrivit, varför jag fortsatte att driva tidningskioskerna (news outlets). Jag ville berätta vad jag själv fann, jag ville förenkla sökandet och skriva nyheter.

Efter att ha skrivit lite artiklar under åren som frilansare, fann jag det till slut oerhört tråkigt. Utan en egen spalt där jag kunde utveckla mig och läsare kände igen stilen, blev frilansandet en börda.

Jag ville ha min egen spalt och bara tycka saker om saker som man inte fick annars! Jag har bara inte varit bekväm i vad som har förväntats av mig!

Facebook har under de senaste 5 åren förändrats mer negativt i mina ögon. Gängmentalitet, fejkkonton, porrkonton, spam, scammers, överdriven mängd av reklam mitt i flödet, begränsat flöde och oavbruten ström av utändska konton som vill adda. Hur kommer jag ens upp i Nigerianska flöden eller hos fundamentalistiska grupper vars män avskyr mitt nakna hår?

Jag skapade I Min Stad som en samlingsplats. Här kan du bli medlem medsamma funktioner som på facebook men utan logaritmer som ska styra alla dina drag! Den erbjuder information, krisinformation, event och hela tiden nya tjänster. Du kan själv lägga till tidningar eller bloggar du vill ska synas i flödet och reklamen är kraftigt begränsad. Du kan få spotlight på TV-kanalen utan kostnad och du kan skriva anonym offentligt eller mot vänner!

Jag känner att det här är rätt plats för mig i alla fall!

CC 29/4 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *