CORONA: Varför stänger inte skolorna? Tegnell svarar på 5 frågor alla undrar

https://www.youtube.com/watch?v=n5DpVMURpVs

Varför stänger inte skolorna, och hur länge kommer den här coronapandemin pågå? Anders Tegnell svarar på Expressens läsares vanligaste frågor. Hit vänder du dig med dina frågor om corona. Här har vi samlat all information för dig som har frågor om coronaviruset, covid-19:
https://www.expressen.se/nyheter/hit-vander-du-dig-med-dina-fragor-om-corona-/ SKYDDA DIG OCH ANDRA MOT SMITTSPRIDNING Samlad information om smittspridning, hur du skyddar dig och andra och vad du bör tänka på hittar du hos Folkhälsomyndigheten och 1177 Vårdguiden. De generella råden för att skydda sig själv och andra är:
Tvätta händerna ofta
Hosta och nys i armvecket
Undvik att röra ögon, näsa och mun
Stanna hemma när du är sjuk
Använd handsprit om du inte har tillgång till tvål och vatten FRÅGOR OM SYMPTOM OCH SJUKVÅRDSRÅDGIVNING Om du eller någon närstående känner av symptom och vill ha rådgivning, vänd er till 1177 Vårdguiden, som nås på telefonnummer 1177. Samlad information om corona hittar du också på Vårdguidens webbplats.
ÖVRIGA FRÅGOR Om du har frågor om coronaviruset som inte rör symptom ska du i första hand ringa det nationella informationsnumret 113 13. Svar på de vanligaste frågorna hittar du även på Folkhälsomyndighetens hemsida. SAMLAD INFORMATION På krisinformation.se hittar du samlad information från de olika myndigheterna. #covid19 #corona #tegnell See on Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *