Agneta Sjödin minns Adam Alsing: ”Kan inte tro det är sant”

https://www.youtube.com/watch?v=S8JnMIDoEeo

Agneta Sjödin minns vännen och kollegan Adam Alsing. Vänner och kolleger sörjer Adam Alsing som gått bort efter att ha smittats av coronaviruset.
– Jag kan inte tro det är sant. Det känns så himla fruktansvärt och tragiskt, säger Agneta Sjödin. Familjen bekräftar att tv-profilen Adam Alsing, 51, har avlidit av sviterna i covid-19. I ett uttalande skickat via Discovery Networks säger familjen:
”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot Covid-19 avled Adam under onsdagen.
Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet.”
Discovery skriver:
”Det är med stor saknad och bestörtning som vi tagit emot beskedet att Adam inte längre finns med oss. Våra tankar går till Adams familj och anhöriga.”
Adam Alsing död – 51 år gammal
Den kände programledaren Adam Alsing har en tid varit sjukskriven från sin podd ”Adam och Kompani”, som han driver tillsammans med Daniel Breitholtz och Vanessa Falk. Den 25 mars publicerade han ett inlägg på Instagram om att han befann sig i hemkarantän: ”Den här veckan var det jag som fick ta mitt samhällsansvar i corona-tider men jag är tillbaka nästa vecka igen!”, skrev han. #adamalsing #corona #expressen See on Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *