Tekniker, välfärdsteknologi, omsorgsförvaltningen

Advertisements

Vill du vara med att förvalta och utveckla välfärdsteknologi inom vård och omsorg?

På omsorgsförvaltningen har enheten Digital Utveckling och Tekniskagruppen förvaltningsövergripande ansvar för förvaltning och utveckling av välfärdsteknologi bland annat digitala nycklar (nyckelfria lås), trygghetslarm och kamera (e-Tillsyn).

Vi söker dig som är intresserad av installation och tekniska lösningar. Du kommer att tillbringa en stor del av din arbetstid ute hos kunder och det förekommer även en hel del telefonkontakt med kunder, anhöriga, personal och fastighetsägare. Du har samarbetsvilja och givetvis ett starkt engagemang för service, support och kund. Vi erbjuder arbete i team med mycket vilja och sammanhållning.

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår administration, installation, montering och kontakt med kund och anhöriga, personal, fastighetsägare samt leverantörer gällande våra tekniska lösningar.

Enheten Digital Utveckling håller sig uppdaterade och omvärldsbevakar ny välfärdsteknologi som är ett stöd till den omsorg som bedrivs i Kristianstads kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Högskoleutbildning och/eller vidareutbildning inom området är meriterande. Du har kund- och supporterfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tekniskt och/eller mekaniskt arbete liksom av servicearbete samt vård och omsorg.

Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med lås och larm, tekniksystem samt ett tekniskt intresse är önskvärt. Bilkörning förekommer i tjänsten och B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person är du självständig och vågar ta egna initiativ. Vidare är du ansvarstagande, noggrann, stresstålig, flexibel och nyfiken. Du har teamkänsla och är delaktig i alla uppgifter och uppdrag inom gruppen.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Din placering är i Kristianstad.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andréas Persson, Chef Digital Utveckling, 044-13 20 70.

Sista ansökningsdag är 2019-08-16.

Informationen är hämtad från www.kristianstad.se/en/jobb-och-foretagande/jobb_och_praktik/lediga-jobb/?id=282202

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *