Bion under bron #5: Amazing Grace

Advertisements

Hornstull Beer Garden – Utomhusvisningar 18 aug -1 sep
Välkomna till kulturoasen mitt i betongdjungeln, njut av bio, teater, burgare & bärs!

AMAZING GRACE är en upplyftande, atmosfärisk upplevelse som tar dig tillbaka till 70-talets amerikanska gospelkyrkor – en omistlig lisa för själen.

Före filmen bjuder RAINBOW GOSPEL , Sveriges enda gospelkör med Hbtq-profil, på sång!

Året är 1972, och efter 11 raka listettor tar soulmusikens gudmor Aretha Franklin ton i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Två kvällars konsertmagi som ska förevigas i hennes legendariska livealbum Amazing Grace.

På plats finns även Oscarsvinnande regissören Sydney Pollack, anlitad att fånga konserterna på film. Men sedan dess har dessa magiska kvällar förblivit osedda, och först nu – 47 år senare, får de se dagens ljus.

Hornstull Beer Garden
En skön kulturoas för alla med bio, burgare, bärs, teater och happenings på menyn. Ingen entré till området. Inget OSA. Kom som du är och häng i gäng. Tillsammans har vi roligare.

Bio Rios Program, filmstart kl 19.30 samtliga kvällar.
18 aug Diego Maradona
24 aug Apollo 11
25 aug Sånger från andra våningen
31 aug Bohemian Rhapsody Sing-Along
1 sep Amazing Grace

Biljettpris 120kr > Inga byten/återköp
Hitta hit! Hornstulls strand 13-15
T-bana Hornstull

I betongträdgården ansvarar Nya Carnegiebryggeriet för maten och drycken. De fyller ölkranarna med favoriter, nykomlingar och unika specialtillverkningar och från köket väntar gästspel från bl a Gnarly Burger Foodtruck. Rundpingis, yatzy och spontana uppträdanden från vår lilla scen av lastpallar är andra självklarheter när vi förvandlar brofästet till Din självklara mötesplats under fyra veckoslut slutet av sommaren när Stockholm är som vackrast.

Scenområdet besöks i år av Bio Rio, Doc Lounge Stockholm, Teatern under bron och Barnens Underjordiska Scen. Sätt dig tillrätta och upplev bions magiska värld, teater som går på känslomässig knockout eller en stunds nücirkus för hela familjen. Se respektive programpunkt för biljetter och info.

Fre-Sön | 16/8-1/9
Fre 16.00 – 23.00 | Lör & Sön 12.00-23.00

I samarbete med Abf Stockholm

Inlägget Bion under bron #5: Amazing Grace dök först upp på Vad händer i Stockholm.

Informationen är hämtad från vadhanderistockholm.se/bion-under-bron-5-amazing-grace/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *