Bion under bron #4: Bohemian Rhapsody Sing-Along

Advertisements

Hornstull Beer Garden – Utomhusvisningar 18 aug -1 sep
Välkomna till kulturoasen mitt i betongdjungeln, njut av bio, teater, burgare & bärs!

BOHEMIAN RHAPSODY SING-ALONG
Filmen följer bandet Queens explosionsartade karriär genom deras ikoniska låtar och magiska scenframträdanden. På grund av Freddie Mercurys urspårade livsstil höll dock bandet på att splittras och det blir en kamp för alla inblandade att hålla gruppen vid liv. Men under den legendariska Live Aid-konserten 1985 ser vi Mercury leda bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien. Samtidigt som han kämpar mot sin livshotande sjukdom.

Queen fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag. Med odödliga och gigantiska hitlåtar som Killer Queen, Bohemian Rhapsody, We Are the Champions och We Will Rock You, är det svårt att vara något annat än en stor inspirationskälla.

>>> Filmen är inte en klassisk musikalfilm men det finns partier då musiken verkligen briserar och vi får hjälp av musikalartisten Nils Axelsson att sjunga med.

Biljettpris 160kr > Inga byten/återköp
Hitta hit: Hornstulls strand 15-17
T-bana Hornstull

Hornstull Beer Garden
En skön kulturoas för alla med bio, burgare, bärs, teater och happenings på menyn. Ingen entré till området. Inget OSA. Kom som du är och häng i gäng. Tillsammans har vi roligare.

Bio Rios Program, filmstart kl 19.30 samtliga kvällar.
18 aug Diego Maradona
24 aug Apollo 11
25 aug Sånger från andra våningen
31 aug Bohemian Rhapsody Sing-Along
1 sep Amazing Grace

I betongträdgården ansvarar Nya Carnegiebryggeriet för maten och drycken. De fyller ölkranarna med favoriter, nykomlingar och unika specialtillverkningar och från köket väntar gästspel från bl a Gnarly Burger Foodtruck.
Rundpingis, yatzy och spontana uppträdanden från vår lilla scen av lastpallar är andra självklarheter när vi förvandlar brofästet till Din självklara mötesplats under fyra veckoslut slutet av sommaren när Stockholm är som vackrast.

Scenområdet besöks i år av Bio Rio, Doc Lounge Stockholm, Teatern under bron och Barnens Underjordiska Scen. Sätt dig tillrätta och upplev bions magiska värld, teater som går på känslomässig knockout eller en stunds nücirkus för hela familjen. Se respektive programpunkt för biljetter och info.

Fre-Sön | 16/8-1/9
Fre 16.00 – 23.00 | Lör & Sön 12.00-23.00

I samarbete med Abf Stockholm

Inlägget Bion under bron #4: Bohemian Rhapsody Sing-Along dök först upp på Vad händer i Stockholm.

Informationen är hämtad från vadhanderistockholm.se/bion-under-bron-4-bohemian-rhapsody-sing-along/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *