Bion under bron #2: Apollo 11 & Henrik Meierkord live på cello

Advertisements

Hornstull Beer Garden – Utomhusvisningar 18 aug -1 sep
Välkomna till kulturoasen mitt i betongdjungeln, njut av bio, teater, burgare & bärs!

Livemusik före filmen! Henrik Meierkord kommer framföra några låtar på cello från sitt kommande album, en sfärisk, meditativ upplevelse som får oss i stämning inför vår resa till rymden!

APOLLO 11 är en filmupplevelse som tagit 50 år att framställa. Utformad från en nyupptäckt trave av 65mm film, och mer än 11 000 timmar okatalogiserade ljudinspelningar tar Apollo 11 oss direkt till NASA:s mest berömda uppdrag – det som satte första människan på månen och för alltid gjorde Neil Armstrong och Buzz Aldrin till välkända namn. Sedd från astronauternas perspektiv, teamet i Mission Control och de miljontals åskådarna på marken får vi uppleva de dagar och timmar under 1969 när mänskligheten tog ett av de största stegen i vår historia.

Hornstull Beer Garden
En skön kulturoas för alla med bio, burgare, bärs, teater och happenings på menyn. Ingen entré till området. Inget OSA. Kom som du är och häng i gäng. Tillsammans har vi roligare.

Bio Rios Program, filmstart kl 19.30 samtliga kvällar.
18 aug Diego Maradona
24 aug Apollo 11
25 aug Sånger från andra våningen
31 aug Bohemian Rhapsody Sing-Along
1 sep Amazing Grace

>>> Biljettpris 120 kr inga byten/återköp
HITTA HIT: Hornstulls strand 15-17
T-bana Hornstull.

I betongträdgården ansvarar Nya Carnegiebryggeriet för maten och drycken. De fyller ölkranarna med favoriter, nykomlingar och unika specialtillverkningar och från köket väntar gästspel från bl a Gnarly Burger Foodtruck.
Rundpingis, yatzy och spontana uppträdanden från vår lilla scen av lastpallar är andra självklarheter när vi förvandlar brofästet till Din självklara mötesplats under fyra veckoslut slutet av sommaren när Stockholm är som vackrast.

Scenområdet besöks i år av Bio Rio, Doc Lounge Stockholm, Teatern under bron och Barnens Underjordiska Scen. Sätt dig tillrätta och upplev bions magiska värld, teater som går på känslomässig knockout eller en stunds nücirkus för hela familjen. Se respektive programpunkt för biljetter och info.

Fre-Sön | 16/8-1/9
Fre 16.00 – 23.00 | Lör & Sön 12.00-23.00
I samarbete med Abf Stockholm

Inlägget Bion under bron #2: Apollo 11 & Henrik Meierkord live på cello dök först upp på Vad händer i Stockholm.

Informationen är hämtad från vadhanderistockholm.se/bion-under-bron-2-apollo-11-henrik-meierkord-live-pa-cello/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *